Σεπόλια: Συγκλονίζει η 15χρονη που έπεσε θύμα βιασμού – «Μου είπε ότι είναι αστυνομικός»

Τα όσα κατέθεσε η 15χρονη μαθήτρια στους αστυνομικούς για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 54χρονου, ο οποίος την παρέσυρε και την βίασε στα Σεπόλια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Βιασμός 15χρονης στα Σεπόλια: Πώς την παγίδεψε ο 54χρονος μέσω των social media

Ο δράστης, που είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού, προσέγγισε την ανήλικη μέσω της εφαρμογής Snapchat και την αποπλάνησε. Όπως φαίνεται, το σχέδιό του ήταν οργανωμένο, καθώς άλλοι δύο άνδρες, γνωστοί του, πίεζαν το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του.

Τι κατέθεσε η ανήλικη

«Όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαμε, μου είχε αναφέρει ότι δουλεύει στην Κυλλήνη, ότι είναι 52 ετών και έχει ένα παιδί», ανέφερε στην κατάθεσή της η μαθήτρια, σύμφωνα με το Mega.

Ηλεία: Συνελήφθη 54χρονος για αρπαγή και βιασμό ανήλικης – Κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

«Ο Γ.Μ., με όνομα χρήστη ‘Instagram’ Ang…, μου έδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και μου είπε ότι είναι αστυνομικός. Είναι και ο ‘ΤΑΣΟΣ’. Μου έλεγαν ‘σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου’ και με απειλούσαν ότι θα είμαι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός», ανέφερε το κορίτσι.

«Ξέρει, χτυπάει τον στόχο του, βάζει δίπλα δύο ‘αγγέλους’ να πείσουν. Ταυτόχρονα κατεβαίνει, νοικιάζει σπίτι και στη συνέχεια πηγαίνει και εκτελεί τον στόχο του έξω από το σχολείο», λέει ο δημιουργός του CSI institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Η διαδικτυακή «πολιορκία»

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες, όταν ο 54χρονος εντόπισε την ανήλικη στα social media. Στις 07/11/2022, ο 54χρονος κάνει αίτημα ακολούθησης στην 15χρονη στο snapchat. Η μαθήτρια αποδέχεται το αίτημα και τότε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα λέει το κορίτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο δράσης του. Την «βομβαρδίζει» με μηνύματα, ώστε να τον εμπιστευτεί: «Θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου».

Έπειτα από δύο μήνες, ο 54χρονος ζητά από την μαθήτρια να συναντηθούν. Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου βρίσκεται έξω από το σχολείο της ανήλικης στον Κολωνό, την αναγκάζει να μπει στο αμάξι του και της βάζει κρυφά στην σχολική της τσάντα μία προπληρωμένη κάρτα, αξίας 400 ευρώ.

«Δεν μπορείς να πας στον στόχο σου χωρίς δώρο, άρα στα κυκλώματα παιδολογίας βλέπουμε, τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ χειριστεί και είναι εκατοντάδες, ότι υπάρχει δώρο», αναφέρει ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο 54χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ένα ημιυπόγειο στην περιοχή των Σεπολίων, όπου και την βίασε.

Ο εφιάλτης αποκαλύφθηκε, όταν οι καθηγητές αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με την 15χρονη και κατάφεραν να την κάνουν να μιλήσει. Άμεσα ενημερώθηκε η μητέρα της, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές.

Ο 54χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο κινητό, που περιείχε πορνογραφικό υλικό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό ανηλίκου, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ