Ορφέας Αυγουστίδης: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του και η σχέση με το παιδί του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, τη συνεργασία του με τη μητέρα του και τη σχέση του με τον γιο του.

Ποια ήταν η εξομολόγηση που έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης για την συνεργασία του με την μητέρα του

Ο πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς μίλησε για το πως βλέπει τον ήρωα “Αστέρη” που υποδύεται, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί μαζί του στον τρόπο που χειρίζεται κάποια πράγματα.

“Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του απέναντι σε αυτά τα παλιά πράγματα της Κρήτης κι αυτής της βαριάς και σκοτεινής παράδοσης, της έχθρας, αυτού του χρέους που έχουν οι άνθρωποι που στο παρελθόν οι οικογένειες τους είχαν αυτά τα θέματα και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει” ανεφερε

“Γενικότερα, ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, με τον αδερφό του, με τις γυναίκες έχει πολύ μεγάλη απόσταση από αυτό που είμαι εγώ. Όχι, ειδικά στην ηλικία μου, δεν θα μπορούσε να χωρέσει ένα τέτοιο ξεμυάλισμα. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει θέλοντας και μη με δύσκολο τρόπο.”, προσθεσε.

Αναφερόμενος στην συνεργασία του με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ο “Αστερης” ανέφερε πως “το διασκεδάζουμε, γιατί τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας και βάζουμε και πράγματα για να το ευχαριστιόμαστε. Έτσι έχει και νόημα”.

Για την μητέρα του στην πραγματική ζωή ανέφερε ότι δεν είναι πιεστική: “Δεν πιέζει. Η μητέρα μου λέει ‘τύραννε, έτσι σε έλεγα μικρό'”.

Η δήλωση του Ορφέα Αυγουστίδη για τη σχέση του με τον γιο του

“Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι κάτι ανοίγει συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών, δεν θέλω να έρθει μια στιγμή που να το συνειδητοποιήσω ότι περίμενα να μεγαλώσει για να…να αρχίσει να τρέχει, για να μην σκύβω”, υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ