Όλγα Πηλιάκη: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αποχωρήσει από το Survivor

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Όλγα Πηλιάκη πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor λόγω προβλήματος στον αυχένα της.

Η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του “Fay’s Time” το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) και αποκάλυψε τους λόγους που την ανάγκασαν να μην συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στο σπίτι μου. Δεν στενοχωρήθηκα και τόσο πολύ που έφυγα, ήθελα να επιστρέψω στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να κερδίσω, μπήκα με στόχο να το προσπαθήσω και ότι καταφέρω. Ήμουν όπως είμαι στην έξω μου ζωή, δεν αγχώθηκα για την εικόνα μου προς τα έξω.

Ο λόγος που αποχώρησα ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον αυχένα μου. Μπορεί να συνέχιζα λίγο ακόμη, αλλά σε καμία περίπτωση μέχρι τον τελικό. Δεν θα μπορούσα να αντέξω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν είχα αγωνία μήπως κάνω κάτι και παρεξηγηθώ. Ένιωθα πολύ καλά με ό,τι έκανα μέσα στο παιχνίδι, δεν έχω κανένα βάρος στη συνείδησή μου. Ήμουν όπως είμαι και στην έξω μου ζωή. Προσπάθησα να είμαι θετική και ευγενική απέναντι σε όλα τα παιδιά και κάπως έτσι κύλησε η πορεία μου στο παιχνίδι…

Καλύτερα που αποχώρησα έτσι και γλίτωσα τα πολλά run που κάνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο τραυματισμός μου υπήρχε ήδη. Πραγματικά είχα καταπονήσει πάρα πολύ τον αυχένα μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς φέτος είναι δύσκολα τα αγωνίσματα. Ήδη είχα κάνει μια υπέρβαση. Ο γιατρός δεν μπορούσε να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που έπεφτα σε κάποιο αγώνισμα θα ήταν πολύ πιο σοβαρό από ένα άλλο παιδί», είπε η Όλγα Πηλιάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ