Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για την εγκυμοσύνη της και συγκινεί

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο και την εγκυμοσύνη της, λέγοντας πως λόγω της κατάστασης προχώρησαν αυτήν την περίοδο σε γάμο με πολύ λίγους καλεσμένους οι οποίοι ήταν αγαπημένα πρόσωπα. Μιλώντας για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, αποκάλυψε πως τον θαύμαζε για το έργο του και όταν τον συνάντησε ήταν αρκετά αυθόρμητη για να του το πει. Εκείνος από την άλλη δεν τη γνώριζε και τη ρώτησε με τι ασχολείται.

Τα κεφάλαια εγκυμοσύνη και μητρότητα είναι για την ίδια ευλογία όπως αναφέρει και θέλησε να δώσει δύναμη σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γίνει μητέρα.

“Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και να έχουν λόγος που τους αποτρέπουν, είτε αντικειμενικούς είτε υποκειμενικούς. Είναι ωραίο να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις και επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή” αποκάλυψε λέγοντας μάλιστα πως είχε αισθανθεί ότι αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει.

“Αν κάποια γυναίκα θέλει πραγματικά να βιώσει τη μητρότητα, θα πρέπει να το επιδιώξει. Πλέον υπάρχει και η επιστήμη που βοηθάει πάρα πολύ. Πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ” ανέφερε.

Αναφερόμενη στις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε σημείωσε: “Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες ‘ας το αφήσω΄. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία”.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ