Οι «Spice Girls» έγιναν… γραμματόσημα, όπως οι Beatles, οι Pink Floyd, οι Queen, οι Rolling Stones και οι Iron Maiden

Πέρασαν τριάντα χρόνια από την δημιουργία των Spice Girls, και τα Βρετανικά Ταχυδρομεία εορτάζουν αυτό το επετειακό γεγονός με την έκδοση μιας εξαιρετικής σειράς συλλεκτικών γραμματοσήμων.

Οι Spice Girls, ως το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που αποκτά τη δική του σειρά γραμματοσήμων, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την τιμή από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία, συμπεριλαμβάνοντας τους στους πιο εμβληματικούς και επιδραστικούς θρύλους της μουσικής.

Η συλλογή των γραμματοσήμων περιλαμβάνει τις αποκορυφώσεις του ποπ συγκροτήματος, με 15 γραμματόσημα στο σύνολο. Από αυτά, 10 αποτυπώνουν εμβληματικές στιγμές από τις εμφανίσεις τους από το 1997 έως το 2012.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται η εμφάνισή τους στα Brit Awards το 1997 και η συμμετοχή τους στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Κάθε μέλος του γκρουπ έχει επίσης το δικό του γραμματόσημο, με φωτογραφία από το 1997 κατά τη διάρκεια της μουσικής κωμωδίας Spice World, σε σκηνοθεσία του Μπομπ Σπάιρ.

Τα γραμματόσημα των Spice Girls θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 11 Ιανουαρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδός τους στον κατάλογο των συγκροτημάτων με δική τους συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων αποτελεί αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας τους, με πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως.

Γραμματόσημα έχουν γίνει επίσης οι θρυλικοί Beatles το 2007, οι Pink Floyd το 2016, οι Queen το 2020, οι Rolling Stones το 2022 και οι Iron Maiden το 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ