Χέιλι Μπίμπερ: Υποδέχθηκε το 2024 ανεβάζοντας την θερμοκρασία στο Instagram

Οι διάσημοι όλου του πλανήτη υποδέχθηκαν το 2024 κάνοντας αναρτήσεις στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών και η Χέιλι Μπίμπερ, η οποία και ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram.

Το μοντέλο, επιχειρηματίας και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ ανήρτησε ένα post στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες της από την εξόρμησή της σε έναν τροπικό προορισμό.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες την βλέπουμε να ποζάρει φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ βρίσκεται στη θάλασσα.

Χέιλι Μπίμπερ
Πηγή: Instagram/haileybieber

Το μαγιό είναι πράσινο με κίτρινες λεπτομέρειες, με πολλούς από τους ακολούθους της να θεωρούν ότι τα χρώματα δεν είναι τυχαία και πως με αυτόν τον τρόπο η ίδια αναφέρεται εμμέσως στις βραζιλιάνικες ρίζες της.

Χέιλι Μπίμπερ
Πηγή: Instagram/haileybieber

Η Μπίμπερ είναι κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν, του μικρότερού από τα αδέλφια Μπάλντουιν και της Βραζιλιάνας γραφίστριας Κένια Ντεοντάτο Μπάλντουιν. Το 2018 το μοντέλο παντρεύτηκε το παγκοσμίου φήμης μουσικό Τζάστιν Μπίμπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ