Οι πιο παράξενες beauty συνήθειες των celebrities

Ξέρουμε καλά πως οι αναζητήσεις για beauty προϊόντα και συνήθειες δεν σταματούν ποτέ. Πόσες φορές μάλιστα, δεν έχουμε ψάξει και μελετήσει τις beauty ρουτίνες επώνυμων και λαμπερών γυναικών, ώστε να ”αντιγράψουμε” κάποια μικρή εύκολη και έξυπνη συνήθειά τους;

Υπάρχουν όμως, και μερικές, πολύ παράξενες συνήθειες ομορφιάς που ακολουθούν τα πιο γνωστά πρόσωπα των social media, τις οποίες δε θα σας προτείναμε εμείς να δοκιμάσετε στο σπίτι (αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές είναι θέμα συζήτησης).

Μαγιονέζα σαν μάσκα μαλλιών, μάσκες προσώπου με…περιττώματα πουλιών, θεραπείες προσώπου με τσιμπήματα μέλισσας, είναι μόνο μερικές από τις πιο παράξενες beauty συνήθειες των celebrities, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν τις λες μόνο περίεργες αλλά και τρομακτικές!

H βασίλισσα των παράξενων beauty trends και συνηθειών είναι σίγουρα η Gwyneth Paltrow. Η βραβευμένη ηθοποιός άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τις πιο…εναλλακτικές θεραπείες ομορφιάς. Μία από τις αγαπημένες της είναι η Apitherapy. Πρόκειται για μία θεραπεία με τσιμπήματα…μέλισσας η οποία χρησιμοποιούνταν χιλιάδες χρόνια πριν για να καταπολεμήσουν ουλές και φλεγμονές της επιδερμίδας! Αουτς!

Η Victoria Beckham, που επίσης αγαπά να δοκιμάζει περίεργα beauty treatments, έχει δηλώσει οπαδός μιας παραδοσιακής ιαπωνικής περιποίησης προσώπου με…περιττώματα πουλιών και πιο συγκεκριμένα αηδονιών. Τα περιττώματα αποστειρώνονται με υπεριώδη ακτινοβολία και γίνονται σκόνη, που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα σαν μάσκα. Λέγεται πως προσφέρει λάμψη και καταπολεμά τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα! Από την άλλη πλευρά, η Blake Lively προτιμά μία πιο ήπια θεραπεία μαλλιών, που πάλι όμως λίγοι θα δοκίμαζαν εύκολα, ακόμα κι αν δεν είναι επικίνδυνη. Σε μια συνέντευξη της, η γνωστή ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως χρησιμοποιεί μαγιονέζα για να ενισχύσει τη λάμψη των μαλλιών της και για να τα ενυδατώσει βαθιά. Η συμβουλή, την οποία έμαθε από τη μητέρα της και την οποία εφαρμόζει ευλαβικά, τη βοηθά όπως υποστηρίζει, να κρατά τα μαλλιά της ενυδατωμένα για περισσότερο, ενώ ενισχύει τις εύθραυστες άκρες. Μία εξίσου ανώδυνη συνήθεια έχει και η Cindy Crawford η οποία φημολογείται ότι ψεκάζει με γάλα το πρόσωπό της για να κρατά την επιδερμίδα της ενυδατωμένη, ενώ η Catherine Zeta Jones, έχει αποκαλύψει ότι χρησιμοποιεί ένα μείγμα μελιού και μπύρας για να κάνει μάσκα στα μαύρα –ομολογουμένως υπέροχα – μαλλιά της, πληρώνοντας βέβαια το τίμημα του να μυρίζει μπύρα για αρκετές μέρες μετά! Η αγαπημένη Beyoncé, έχει μία εξίσου παράξενη συνήθεια που αφορά τα φρύδια της. Το δικό της κόλπο – που φυσικά δεν το συνιστούμε – είναι πως χρησιμοποιεί κόλλα για gel φρυδιών, προκειμένου να τα κρατά στη θέση τους ακόμα και με τη ζέστη, όταν ο ιδρώτας δυσκολεύει την κατάσταση. Αυτό βέβαια είναι ιδιαίτερα βλαβερό για τα φρύδια, ειδικά όταν γίνεται τόσο συχνά, όσο το κάνει η τραγουδίστρια. Σίγουρα οι ρουτίνες που κατά καιρούς ακολουθούν διάσημες ηθοποιοί, αλλά και μοντέλα για την ομορφιά είναι πολλές, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως κάποιες από αυτές τις συνήθειές τους είναι αν μη τι άλλο… τραβηγμένες.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ