Οι πιο fashion forward τρόποι για να φορέσετε το αμάνικο μπουφάν το πρωί αλλά και το βράδυ

Διανύουμε την άχαρη αυτή μεταβατική περίοδο με τις μπότες και τα σανδάλια να εναλλάσσονται στο street style ανάλογα με το mood την ημέρας. Τα πρώτα τζάκετ και μπουφάν κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Ο καιρός μας έχει τρελάνει και το παιχνίδι με τις θερμοκρασίες αναδεικνύει έναν και μόνο νικητή: το αμάνικο μπουφάν. Ούτε πολύ ελαφρύ, ούτε υπερβολικά ζεστό, το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι ιδανικό για την εποχή που διανύουμε κι εμείς θα σας δείξουμε τους ωραιότερους τρόπους για να το φορέσετε από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Πάνω από το ανδρόγυνο office look

Το αμάνικο puffer jacket έχει την ιδιότητα να συνδυάζεται με τα πάντα, βάζοντας μια street style πινελιά μέχρι και στα πιο corporate outfit. Οπότε, μην φοβηθείτε να το φορέσετε πάνω από το κατά τα άλλα σοβαρό σας office look -θα του δώσει μια πιο ανέμελη και cozy χροιά. Έξτρα πόντους στιλ αν συνδυαστεί με ψηλοτάκουνες γόβες!

Oversized, but make it chic!

Ακολουθείστε την oversized τάση, επιλέγοντας καθημερινά και άνετα κομμάτια σε φαρδιές γραμμές, όπως wide leg jeans, φούτερ και φυσικά, το αμάνικο μπουφάν. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε ένα σύνολο νεανικό και φρέσκο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα κολεγιακό outfit του φθινοπώρου. Απλό και παράλληλα cool.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Boman (@sofiaboman)

Με βραδινές διαθέσεις

…και συνδυασμένο με τα πιο ακριβά και πολυτελή υφάσματα. Το αμάνικο μπουφάν εδώ κάνει mix&match τις τάσεις και ενώνει τα στοιχεία του δρόμου με τα luxury, όπως οι πούλιες και το σατέν. Τολμήστε το και γιατί όχι, επιλέξτε το στην πιο λαμπερή του εκδοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JESSICA WANG (@jessicawang)

Uber fashionista με χρώμα

Τέλος, μπορείτε να βασιστείτε στις τελευταίες τάσεις που θέλουν τα cargo pants και τα chunky boots να κυριαρχούν στο καθημερινό ντύσιμο και να τα συνδυάσετε όλα μαζί, ολοκληρώνοντας το outfit με ένα αμάνικο puffer. Γιατί αν μπορείς να φορέσεις τρεις τοπ τάσεις μαζί, γιατί να αρκεστείς στην μια;

Η συμβουλή μας για να ξεχωρίσετε; Διαλέξετε την πράσινη Bottega Veneta απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ