Οι γαλαζοαίματοι χώρισαν τα… τσανάκια τους – Επιχειρηματικό “διαζύγιο” για Κέμπριτζ και Σάσεξ – ΦΩΤΟ

Πρώτα ήρθαν οι φήμες για ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια. Μετά δημιουργήθηκε ανεξάρτητος λογαριασμός για τους Σάσεξ στο instagram. Στη συνέχεια ήρθε η μετακόμιση από το Παλάτι στο Φρόγκμορ Κότατζ. Και τώρα ο οριστικός χωρισμός των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των δύο ζευγαριών από το βασιλικό ίδρυμα που ήταν συνεργάτες.

Στη δημοσιότητα έρχεται το έγγραφο της λύσης της συνεργασίας και πλέον το Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ θα ονομάζεται το “Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ”. Πηγές κοντά στα Ανάκτορα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία “αιματοχυσία” ή ίντριγκα πίσω από αυτόν τον επίσημο διαχωρισμό, αλλά τα ζευγάρια προετοιμάζονται για τον μελλοντικό ρόλο που θα αναλάβει το καθένα και αφορά σε εντελώς διαφορετικά πεδία.

Πάντως, η κάθε κίνηση των Σάσεξ, δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη απόσταση από τους Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, όπως σχολιάζουν οι αναλυτές επί των Ανακτόρων, ενώ ο πολυτελής τρόπος ζωής των Σάσεξ αλλά και η μυστικοπάθεια σε κάθε κίνησή τους προκαλούν ένταση στις σχέσεις με τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ και τη σύζυγό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ