Οι celebrities που είχαν κακές σχέσεις με τους γονείς τους

Είναι ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο, με εκατομμύρια followers στα social media και τεράστια περιουσία. Μπορεί επαγγελματικά να γνώρισαν την επιτυχία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Πολλοί από τους stars της διεθνούς showbiz είχαν έντονες διαφωνίες με τους γονείς τους, γεγονός το οποίο σίγουρα επηρέασε την ψυχολογία τους και την μετέπειτα πορεία τους.

Οι celebrities που έχει γίνει γνωστό ότι δεν είχαν καλή σχέση με τους γονείς τους

Britney Spears: Η Britney Spears είχε μια θυελλώδη σχέση με τον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία της για 13 χρόνια. Το 2021, ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας «παραιτήθηκε» από την κηδεμονία της και η Britney Spears απελευθερώθηκε από τον έλεγχο του πατέρα της.

Lindsay Lohan: Η Lindsay Lohan είχε μια ταραγμένη σχέση με τους γονείς της, Dina και Michael Lohan, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για κακοποίηση και ναρκωτικά. Η 37χρονη star έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία.

Macaulay Culkin: Ο 43χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος σε νεαρή ηλικία από τον ρόλο του στην μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Home Alone», δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του. Ο πατέρας του, Kit Culkin, ο οποίος ήταν και μάνατζέρ του διάσημου ηθοποιού έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Adele: Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για την κακή σχέση της με τον πατέρα της, Marc Evans. Ο πατέρας της, την εγκατέλειψε όταν ήταν μικρή και η Adele έχει δηλώσει ότι δεν τον συγχώρεσε ποτέ.

Αντέλ

Justin Bieber: Ο διάσημος τραγουδιστής έχει μια άσχημη σχέση με τη μητέρα του, Pattie Mallette. Η Mallette έχει κατηγορηθεί πως ήταν υπερβολικά παρεμβατική στη ζωή του Justin, αλλά και για κακή διαχείριση των οικονομικών του γιου της.

Αυτές είναι μόνο μερικές περιπτώσεις διασημοτήτων που είχαν άσχημες σχέσεις με τους γονείς τους, για πολλούς λόγους. Κάποιοι από τους γονείς των celebrities κατηγορήθηκαν για κακοποίηση ή εγκατάλειψη, ενώ άλλοι ήταν σε μεγάλο βαθμό παρεμβατικοί στην προσωπική ζωή και την καριέρα των παιδιών τους οδηγώντας σε ρήξη την μεταξύ τους σχέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ