Off-the-shoulder trend: Πώς να φορέσετε την πιο hot τάση της άνοιξης

Είστε έτοιμες να αποχωριστείτε τα ζεστά παλτό σας και να δείξετε λίγο ώμο; Η off-the-shoulder τάση έκανε την πρεμιέρα της με την Kim Kardashian να δίνει το έναυσμα της θερινής σεζόν. Το σέξι trend που αποκαλύπτει τους ώμους και αναδεικνύει ένα από τα ωραιότερα σημεία του γυναικείου σώματος, επιστρέφει ξανά κάνοντας τις εμφανίσεις λιγάκι πιο αισθησιακές. Κι αν το μυαλό σας έχει… κολλήσει στα ίδια και στα ίδια, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα tricks της τάσης, ώστε να τη φορέσετε διαφορετικά από τις υπόλοιπες. 

Off-the-shoulder από τη μία: οι ασυμμετρίες στα ρούχα κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση και το ίδιο ισχύει και για τη συγκεκριμένη τάση. Αν δεν είστε έτοιμες για να δείξετε και τους δύο ώμους, τουλάχιστον αποκαλύψτε τον έναν, κι αφήστε τον κόσμο να αναρωτιέται αν το κάνετε για στιλ ή αν πραγματικά κρυώνετε.

Το off-the-shoulder παλτό: δύο σε ένα. Η σέξι τάση συνδυάζεται με τη ζεστασιά ενός παλτό και δημιουργούν ένα πανωφόρι, τελείως διαφορετικό. Νομίζατε θα μιλούσαμε μόνο για μπλουζάκια με έξω τους ώμους; Όχι, φυσικά! Το trend περιλαμβάνει πολλές εναλλακτικές που δεν έχετε συνηθίσει να βλέπετε, αλλά πρόκειται να τις ανακαλύψετε όλες.

Off-the-shoulder καλυμμένο: ακόμα κι αν το σχέδιο ενός ρούχου απαιτεί να αποκαλύψετε τους ώμους σας, μπορείτε πάντα να το συνδυάσετε με άλλα κομμάτια κάνοντας layering. Ναι, μετράει και σε αυτό το σημείο του σώματος και κάνει πολύ fashion.

Off-the-shoulder με βολάν: ή καλύτερα, με πολλά βολάν. Η συγκεκριμένη τάση παραπέμπει περισσότερο σε κάτι πιο girly και θηλυκό, κι αν είναι να την επιλέξετε, τουλάχιστον κάντε το με υπερβολή. Puffy sleeves, φρου-φρου κι απαραίτητα ένα ίσιο ψηλόμεσο παντελόνι ή μια midi αυστηρή φούστα, θα αναδείκνυαν το off-the-shoulder τοπ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα διαφορετικού τύπου off-the-shoulder: με τρύπες αντί για τελείως αποκαλυπτικά μανίκια. Μπορείτε να βρείτε άπειρα κομμάτια που να υπηρετούν την τάση και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Φορέστε κάτι μοναδικό, και αναδείξτε το με το δικό σας προσωπικό στιλ. Δεν θέλουμε άλλες αντιγραφές, γιατί το αυθεντικό αποδεικνύεται τελικά, και το καλύτερο.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ