Ο Τάκης Ζαχαράτος… έγινε Αγγελική Νικολούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” κάθισε την Παρασκευή ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο κορυφαίος showman αναμένεται να περιοδεύσει το καλοκαίρι με την παράσταση “Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου” και αποκάλυψε στους παρουσιαστές μια αγαπημένη δημοσιογράφο που θα μιμηθεί για πρώτη φορά. Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη. Μάλιστα, ο δημοφιλής performer έδωσε μια “γεύση” on air, χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο με την μίμησή που έκανε. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδειξε αρχικά στους παρουσιαστές, αλλά και στον φακό μια φωτογραφία με το πως θα μεταμφιεστεί προκειμένου να μοιάζει με την παρουσιάστρια.

Πως αποφάσισε όμως να μιμηθεί την Αγγελική Νικολούλη; “Είμαι στο σπίτι και εκεί που κάθομαι τρώω την φλασιά Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση. Λέω, θέλω έναν συνδετικό κρίκο. Λατρεύω την Αγγελική Νικολούλη. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν πολύ ωραίο η Αγγελική να ρίξει φως σε αυτήν την υπόθεση”, σημείωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον showman να σηκώνεται στη συνέχεια όρθιος, για να μιμηθεί την δημοσιογράφο.

Μιμούμενος τόσο τον τρόπο που μιλάει και κινείται όσο τις ατάκες που ανταλλάσσει στον “αέρα” της εκπομπής με τους συνεργάτες της, προκάλεσε τα γέλια των παρουσιαστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ