Ο Στάθης Σχίζας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Survivor – “Tο μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου”

Νικητής του φετινού Survivor, αναδείχθηκε, στον τελικό που διεξήχθη την Τετάρτη (6/7) στο Άλσος Βεΐκου, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στέλνοντας, μεταξύ άλλων, το δικό του μήνυμα σε όσους τον στήριξαν.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πήρα το έπαθλο, τόσοι κόποι, τόση στεναχώρια, ταλαιπωρία, πείνα, κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την ημέρα που μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό και κάποια μέρα να το κρατάς στα χέρια σου. Το μόνο που θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει το έπαθλο. Για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Σχίζας έφτασε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο “μονομάχησε” για την πρώτη θέση. Ο ποδοσφαιριστής θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο, την απόλυτη ανατροπή της βραδιάς αποτέλεσε η νίκη του επιχειρηματία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ