Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε… Μπισμπίκης και έγινε viral – Το ζεϊμπέκικο και η… Δέσποινα

Ο Σάββας Πούμπουρας παρουσίαζε την παρέλαση στο καρναβάλι της Ιεράπετρας στην Κρήτη. Ο παρουσιαστής επέλεξε μια από τις πιο δημοφιλείς στολές φέτος… Αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη. Φυσικά δεν έλειπε και η “Δέσποινα Βανδή”, η οποία τραγούδησε και ο Σάββας Πούμπουρας έριξε την ζεϊμπεκιά αλά… Μπισμπίκης.

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και έδωσε… ρέστα – Το ζεϊμπέκικο και το φιλί

«Σε αγαπάμε Βασίλη» έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στα instastories.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Αυτό είναι το τραγούδι τους» – Η αποκάλυψη για το φιλί στην πίστα που έγινε viral

Η αναπαράσταση της σκηνής που είδαμε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή ήταν… επική. Χαρτόκουτα αντί για πανέρια με λουλούδια, χαρτοπετσέτες στον αέρα και αποθέωση με χειροκροτήματα και σφυρίγματα.

Η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του – «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα»

Δείτε βίντεο από το TikTok με τον Σάββα Πούμπουρα ως Βασίλη Μπισμπίκη

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki

@gsphotography8 Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #😜 #😂 #greece #🎼 #🎤 ♬ We Will Rock You – Remastered 2011 – Queen

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ