Ράσελ Κρόου: Έφαγε «πόρτα» σε εστιατόριο – «Κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων» απαντά ο ιδιοκτήτης

Ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Britney Theriot, “έφαγαν πόρτα” σε ένα εστιατόριο στην Αυστραλία, επειδή δεν πληρούσαν τον smart-casual ενδυματολογικό κώδικα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η αποκάλυψη του σκηνοθέτη του “Μονομάχου” για τη σκηνή που πάγωσε το αίμα του Ράσελ Κρόου – ΒΙΝΤΕΟ

Το ζευγάρι πήγε για φαγητό στο Mr. Miyagi, ένα ιαπωνικό fusion εστιατόριο στη Μελβούρνη, ενώ φορούσαν τα ίδια ρούχα με τα οποία έπαιζαν τένις νωρίτερα. Το προσωπικό έσπευσε να τους απαγορεύσει την είσοδο.

«Εκείνος (ο Ράσελ Κρόου) πήγε εκεί φορώντας ένα ολοκαίνουργιο πόλο Ralph Lauren έχοντας μόλις παίξει ένα παιχνίδι τένις και “έφαγε πόρτα”», είπε ο μάνατζερ του διάσημου ηθοποιού, Grant Vandenberg, στην Daily Mail Australia.

Τι κοινό έχουν η Νικόλ Κίντμαν και ο Ράσελ Κρόου; – ΦΩΤΟ

Το εστιατόριο αυτοχαρακτηρίζεται ως «περιστασιακό αλλά φανταχτερό» όπου απαγορεύονται «εξοπλισμός εργασίας, σπορ ρούχα και σαγιονάρες».

Η διοίκηση του Miyagi υπερασπίστηκε την απόφασή της να διώξει τον αστέρα του Gladiator, λέγοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων τους.

«Μεταχειριζόμαστε όλους τους πελάτες μας το ίδιο. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή αν είσαι ο Ράσελ Κρόου. Έχουμε έναν ενδυματολογικό κώδικα που τον εφαρμόζουμε σε κάθε επίπεδο», είπε ο ιδιοκτήτης Kristian Klein στην Herald Sun.

«Είμαστε συνεπείς με αυτό και δεν αισθάνομαι ότι είναι παράλογο» συνέχισε ο ιδιοκτήτης. «Αλλά ξέρω, προσωπικά, πως αν είμαι με τις σαγιονάρες και τα σορτς, δεν πρόκειται να προσπαθήσω να πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο, γιατί δεν είμαι ντυμένος κατάλληλα».

Ο λογαριασμός του εστιατορίου στο instagram διασκέδασε λίγο με την κατάσταση, ενημερώνοντας για την πολιτική ενδυματολογικού κώδικα.

«Ντύσου έξυπνα casual, εκτός αν είσαι ο Russell Crowe, τότε φόρεσε ό,τι να ‘ναι», έγραφε η ταμπέλα.

Το εστιατόριο απευθύνθηκε επίσης στον Κρόου. «Αγαπητέ Ράσελ, κατά την τελευταία επίσκεψή σου φαίνεται ότι κάναμε κακή αρχή. Έπειτα από πολύ προβληματισμό για αυτό που συνέβη, έχουμε κάνει μια μόνιμη αλλαγή στον ενδυματολογικό μας κώδικα», έγραφε η λεζάντα. «Θα θέλαμε πολύ να σας δούμε ξανά στο μέλλον, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Mr. Miyagi»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ