Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι απλά φίλοι, όπως διέδιδαν και οι δύο πλευρές τόσο καιρό. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο νικητής του Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά: “Νομίζω είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι. Δεν είμαστε φίλοι”.

“Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι” πρόσθεσε στη συνέχεια διευκρινίζοντας: “Προσπαθούμε απλά και μόνο να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δηλαδή περάσαμε πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που τα έχει ζήσει. Βρεθήκαμε στη ζούγκλα απομονωμένοι, έπειτα από ένα χωρισμό. Οπότε ναι ήρθαμε πάρα πολύ κοντά δεν μπορούμε να το κρύψουμε”.

“Πάντα χέρι-χέρι, περπατάμε μαζί, δίπλα-δίπλα, κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα, είμαστε πολύ χαρούμενοι” είπε, περιγράφοντας τη σχέση τους.

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης: Επική φάρσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μία επική φάρσα σκάρωσε ο Σάκης Κατσούλης με θύμα τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο νικητής του Survivor μαζί με την πρώην παίκτρια πήγαν μαζί για καφέ.

Εκεί ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε την πολιορκία της σερβιτόρας με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να γίνεται “πράσινη” από ζήλια.

“Τελείωσες αν δεν μου πεις τι είναι αυτό το κοριτσάκι” τον προειδοποιεί η πρώην παίκτρια του Survivor. “Απλά τελειώσαμε, στο λέω και στο δηλώνω μην με ξαναενοχλήσεις ποτέ…” του λέει και όταν εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη σερβιτόρα η Μαριαλένα διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος: “Ποιο κοριτσάκι! Για τη συμπεριφορά σου!”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ