Ο Πάνος Μουζουράκης είναι… «Μπερδεμένος»

Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το δημιουργικό δίδυμο των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου και δηλώνει… «Μπερδεμένος» στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του.

“Μπερδεμένος” λοιπόν. Όπως ο καιρός. Όπως όλοι μας. Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα τον υποδεχθεί στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα μιλήσει για την πορεία του στο τραγούδι, για το πώς βρέθηκε με την οικογένειά του από την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη, τις σχέσεις του με τους δύο αδελφούς του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσαρμογή, αλλά και την επιλογή να συμμετέχει στο Voice.

Το μήνυμα των τριών καλλιτεχνών ξεκάθαρο: “Δεν θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε. Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια. Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλααααα! Πάνος – Θέμης – Γεράσιμος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ