Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για πρώτη φορά για τη Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για πρώτη φορά on camera για τη σχέση ζωής με την σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα Βανδή θα είναι καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, στις 23:45. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, αποκαλύπτει πότε την γνώρισε, πώς γεννήθηκε ο έρωτας τους και πότε συνειδητοποίησε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του. Ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στον γάμο τους, αλλά και στο αν ζηλεύει την Δέσποινα Βανδή, η οποία εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Η Δέσποινα και ο Ντέμης γιόρτασαν το Μεγάλο Σάββατο την επέτειο της γνωριμίας τους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τη χαρούμενη αυτή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συζύγου της με μια λακωνική λεζάντα: “21 χρόνια”.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που μετρά 21 χρόνια κοινής πορείας, παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου το 2003 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 16χρονη Μελίνα και τον 12,5 ετών Γιώργο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ