Ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε περούκα αλά Μαρία Σολωμού και ρώτησε τον Mente Fuerte για τη “σχέση” τους

Στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” εισέβαλε την Παρασκευή ο Mente Fuerte. Η συνέντευξη που του πήρε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν απολαυστική, καθώς οι ατάκες του παρουσιαστή πρόσφεραν άφθονες στιγμές γέλιου.

Αποκορύφωμα της εκπομπής αποτέλεσε η στιγμή που η κουβέντα πήγε στην προσωπική ζωή του τράπερ και συγκεκριμένα στη φημολογούμενη σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε μια μαύρη κατσαρή περούκα, η οποία θυμίζει τα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού και ξεκίνησε τις… πικάντικες ερωτήσεις. Ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσά τους, ήταν επικός.

«Είσαι σε σχέση;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς τον τράπερ, με τον Mente Fuerte να απαντάει: «Όχι είμαι ελεύθερος». «Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα, γιατί έχει ένα βάρος, δεν σου κάνω νοήματα», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς χιουμοριστικά, με τον τράπερ να απαντά: «Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ».

«Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού», είπε στην συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς, με τον Mente Fuerte να λέει για την ηθοποιό «την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Mente Fuerte

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ