O Michael Bublé διασκεύασε το “My Valentine” του Paul McCartney

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, ο Michael Bublé έβγαλε μια πολύ καλή εκτέλεση, με υπέροχη ενορχήστρωση, σε ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχει γράψει ο Paul McCartney, το “My Valentine”. Η πρώτη εκτέλεση από τον McCartney είχε συμπεριληφθεί το 2012 στο άλμπουμ του “Kisses On The Bottom”, το οποίο είχε ηχογραφηθεί στα θρυλικά Capitol Studios του Hollywood, με μια πλειάδα κορυφαίων μουσικών με επικεφαλής την υπέροχη Diana Krall στο πιάνο.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Michael Bublé προσέλαβε τον σπουδαίο συνθέτη Nicholas Jacobson-Larson να κάνει τη διασκευή, διότι το τραγούδι έχει ανάγκη μια εξαιρετικά καλής και προσεγμένης διασκευής και πράγματι πέτυχε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η εκτέλεση του Bublé στο “My Valentine”, θα συμπεριλαμβάνεται στο αναμενόμενο album του, με γενικό τίτλο “Higher”, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ