Ο Light κατά του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής του – «Εμείς του περιθωρίου δεν είδα να έχουμε βιάσει κανέναν»

O Light άσκησε δημοσίως αρνητική κριτική όσον αφορά στον τρόπο που οι ψυχαγωγικές εκπομπές διαχειρίζονται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, ρίχνοντας τα βέλη του συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, ο τράπερ έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο περιλαμβάνει ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Λιάγκας και η τηλεοπτική παρέα του στην εκπομπή του. Στην ανάρτησή του με το απόσπασμα από το «Πρωινό» ο Light έγραψε μεταξύ άλλων πως «Εδώ βλέπετε κάποιους εξαιρετικούς ανθρώπους να κάνουν victim-blaming σε ένα 12χρονο παιδί που το βίαζαν και το εξέδιδε ένας κυρ Παντελής», με τον τράπερ να συμπληρώνει στο ποστ του ότι «επειδή άκουσον άκουσον “άκουγε τραπ που προάγει την πορνεία και είναι η μουσική του περιθωρίου”». Πρόκειται για ατάκες που ακούστηκαν στο βίντεο από τον παρουσιαστή και μια συνεργάτιδά του αντίστοιχα.

Στην ίδια δημοσίευση ο Light έδωσε και την δική του απάντηση, έπειτα από τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Εμείς του περιθωρίου, όπως μας αποκαλείται λοιπόν κύριοι δεν είδα να έχουμε βιάσει κανέναν. Όλο κάτι μπάτσοι, κάτι ψάλτες, κάτι οικογενειάρχες, πολιτικοί και καλοί χριστιανοί πολίτες σαν και εσάς τσακώνουν κάθε μήνα να βιάζουν παιδάκια. Φτάνει με το πλυντήριο ρόμπες», σημείωσε.

Να σημειωθεί πως ο Light προχώρησε και σε άλλες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από την προηγούμενη δημοσίευσή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ