Λίαμ Χέμσγουορθ: Το πάει για…σοβαρά – Πήγε τη νέα σύντροφό του στους γονείς του – ΦΩΤΟ

Μέσα σε έναν χρόνο ο Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Μάιλι Σάιρους, τη χώρισε και βρήκε και νέο έρωτα. Πλέον φέρεται η νέα αγαπημένη του να είναι μοντέλο από την Αυστραλία, η 21χρονη Γκαμπριέλα Μπρουκς. Και μάλιστα, η σχέση ανέβηκε επίπεδο αφού την πήγε και στους γονείς του για να τη συστήσει στην οικογένειά του.

Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν γεύμα στο Μπάιρον Μπέι, στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία όπου βρίσκεται ο ηθοποιός για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Τον Οκτώβριο οι φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να συνδέεται συναισθηματικά με την ηθοποιό Μάντισον Μπράουν αλλά τελικά η σχέση τους φαίνεται πως δεν προχώρησε.

Ο Λίαμ είναι σε διαδικασία διαζυγίου με τη Μάιλι Σάιρους με την οποία μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος με πλήθος υπαινιγμών και κακεντρεχών σχολίων εκ μέρους της popstar, η οποία μέσω στίχων τραγουδιών δεν σταματά να επιτίθεται στον τέως σύζυγό της.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει τα δικαστικά έγγραφα για το διαζύγιό του προκειμένου να οριστικοποιήσει το διαζύγιο και γι’ αυτό έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων του Χόλιγουντ, Λόρα Γουάσερ.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ