Η καυτή φαντασίωση της συντρόφου του Λίαμ Χέμσγουορθ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ και καιρό η Μάντισον Μπράουν φαίνεται πως είχε… στοχοποιήσει ερωτικά τον Λίαμ Χέμσγουορθ ενώ πλέον μάλλον ζει το δικό της παραμύθι, αφού ο σταρ του Χόλιγουντ δύο μήνες μετά το διαζύγιό του βρίσκεται στη δική της αγκαλιά.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιούνιο, η νεαρή σταρ της “Δυναστείας” είχε απαντήσει στο παιχνίδι ερωτήσεων ποιον σταρ θα ήθελε να παντρευτεί, να σκοτώσει και με ποιον να πάει στο κρεβάτι.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μάντισον Μπράουν απάντησε ότι θα πήγαινε στο κρεβάτι και με τους δύο αδερφούς Χέμσγουορθ, Λίαμ και Κρις… ταυτόχρονα, απολαμβάνοντας ένα τρίο μαζί τους, σοκάροντας τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τους ακροατές.

Επίσης, είπε ότι θα παντρευόταν τη Μαργκό Ρόμπι ώστε να την έχει στο κρεβάτι της μια ζωή, ενώ δυστυχώς θα σκότωνε τον Χιου Τζάκμαν. Πάντως, η Αυστραλή ηθοποιός έδειξε καθαρά την προτίμησή της σε συμπατριώτες της.

Πάντως, ο Λίαμ φαίνεται πως άφησε οριστικά πίσω του την πολύχρονη σχέση του με τη Μάιλι Σάιρους και τον μόλις 7 μηνών γάμο τους και πλέον απολαμβάνει τις στιγμές του με την 22χρονη Μάντισον.

Ο φακός τους συνέλαβε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να μην μπορούν να κρατήσουν τα χέρια του ο ένας από τον άλλον μοιράζοντας φιλιά, αγγίγματα, αγκαλιές και χαμόγελα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ