Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Έφαγα κι εγώ…”

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να εκφράσει την στήριξη του στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η αθλητικογράφος για τα κιλά της, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο σεφ δημοσίευσε μια σειρά από ξεκαρδιστικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε ένδειξη συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αναφέρει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Πέμπτη ότι δέχεται πίεση όταν την ρωτούν συνεχώς περί εγκυμοσύνης, καθώς λαμβάνει σε καθημερινή βάση σχετικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος είχε πει: «Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος».

Παρακολουθώντας τα όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην “Ελένη”, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποστήριξε την αθλητικογράφο δημοσίως, ανεβάζοντας δύο story στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας ότι και εκείνος τρώει.

“Παιδιά, έφαγα και εγώ πολύ σούπα”, ακούγεται να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ενώ φαίνεται να πιάνει χιουμοριστικά την κοιλιά του.

Δείτε τα επικά story που ανάρτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ