Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκαλύπτει τις αλλαγές στο “MasterChef 6” – Τι απαντά στο αν θα παντρευτεί

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” του ALPHA πήγε στα γυρίσματα της εκπομπής “MasterChef 6” και μίλησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής δήλωσε ότι φέτος έχουν προγραμματίσει κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

“Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια “δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε”, ανέφερε.

Τι είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την έκτη σεζόν του “MasterChef” και τον ανταγωνισμό

Στην ερώτηση για το αν έχει άγχος με το γεγονός ότι είναι η έκτη πια χρονιά που προβάλλεται το “MasterChef” στην μικρή οθόνη και ότι έχουν ξεκινήσει δύο ακόμη εκπομπές μαγειρικής, χωρίς να σημειώνουν υψηλή τηλεθέαση, ο ίδιος απάντησε:

“Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά”.

“Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο” είπε, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί ακόμη κάποια τηλεοπτική πρόταση η περσινή νικήτρια του “ΜasterChef”.

Για το αν θα παντρευτεί, ο ίδιος είπε χιουμοριστικά: “Τι κουφέτα καλέ; Αυτό περιμένω, να αποκαταστήσω τον Ιωαννίδη Πανούλη και μετά εγώ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ