Ο Κονδυλάτος απαντά στην Μπάρκα: Αν νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας πει σε ποιο σωματείο την ψήφισαν

Νέες δηλώσεις έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε για τα υπέρβαρα άτομα και τις στυλιστικές τους επιλογές, ανοίγοντας μέτωπο με τη Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν, ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό ίσως με τον τρόπο που το είπα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εγώ οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνομαι είναι ενός επιπέδου και πάνω και δεν το λέω αλαζονικά. Όσοι χρησιμοποιείτε τα social media για να βγάλετε την αντικοινωνική σας συμπεριφορά, επειδή μου γράφουν στα social media διάφορα αισχρά όπως να πεθάνω, να πάθω διάφορες αρρώστιες, είστε κακόμοιροι άνθρωποι. Μέχρι εκεί φτάνει η επιρροή σας», σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων.

Όσον αφορά στην κόντρα του με την Δανάη Μπάρκα, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει και να μιλήσει για μία μερίδα ανθρώπων. Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, τότε να βγει να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπό τους, σε ποιο σωματείο, για να ξέρουμε για ποιους μιλάει».

«Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν ήταν ωραίο – άσχετα με τα κιλά της – και το σκέπασε μετά και η ίδια. Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Επίσης, δεν με κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή – και σε άλλες – πριν αποφασίσουν να με δικάσουν για να πω τη γνώμη μου. Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό. Μια χαρά πηγαίνουν τα κοσμήματά μου», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ