Ο Harry Styles επιστρέφει… σπίτι του με το νέο του άλμπουμ

Το fashion icon και μουσικός Harry Styles θα κυκλοφορήσει το τρίτο του άλμπουμ, τη συνέχεια του βραβευμένου με Grammy Fine Line του 2019, στις 20 Μαΐου, με τίτλο: Harry’s Home.

Πέρα όμως από τα ολοκαίνουρια hits, ο Harry, με τη βοήθεια του στιλίστα του Harry Lambert, παραδίδει νέα μαθήματα στιλ με φανταχτερά πουκάμισα και ψηλόμεσα παντελόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Styles HQ (@hshq)

Το σουρεαλιστικό εξώφυλλο του άλμπουμ, που δημιουργήθηκε από τη φωτογράφο Hanna Moon, παρουσιάζει τον Styles να κοιτάζει συλλογισμένος το πάτωμα (ή θα έπρεπε να πούμε, το ταβάνι;) ενός ανάποδου δωματίου διακοσμημένου, λιτά, με έπιπλα. Για το ντύσιμό του, ο ίδιος επέλεξε τη Molly Goddard, την καλτ σχεδιάστρια από το Λονδίνο, της οποίας τα υπερβολικά τούλινα φορέματα έχουν φορεθεί και από την Rihanna. Δεδομένης της παιχνιδιάρικης προσέγγισής του στο ντύσιμο σε σχέση με το φύλο, ο Harry επέλεξε ένα οutfit με διάθεση ’70s, από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022.


Harry’s Home/stereogum.com

 

Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο λινό πουκάμισο με γιακά peter pan και λωρίδες από ροζ κεντήματα στο στήθος και φαρδύ, τζιν παντελόνι στιλ καμπάνα, ο Styles μεταμορφώνεται και πάλι στον star της μουσικής που τόσο αγαπάμε για την αυθεντικότητά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Styles HQ (@hshq)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ