Ο Γιάννης Ξανθόπουλος επέστρεψε στο Instagram – Η ανάρτηση μετά το τροχαίο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Στο δυστύχημα έχασε την ζωή του ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ ο συνομήλικος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα ο Γιάννης Ξανθόπουλος απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έκανε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μοναδική του ανάρτηση μετά το θανατηφόρο τροχαίο ήταν στις 20 Μαρτίου όταν και είχε δημοσιεύσει ένα κείμενό του, στο οποίο έγραψε: «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Σήμερα (18/4) ο τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, με την μορφή του story. Σε αυτό τον βλέπουμε να παίζει πιάνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ