Nude ombre nails: Η τελευταία τάση στα νύχια για το φθινόπωρο είναι… so chic!

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι τάσεις στα νύχια και φέτος. Από το extreme nail art, μέχρι τα viral “glazed donut nails ” της Hailey Bieber, τα έχουμε δει όλα.

Η τελευταία τάση που κυκλοφορεί, την έχετε σίγουρα ξαναδεί και είναι τα ombre nails. Αυτό το μανικιούρ, κάνει το comeback του δυναμικά, αλλά μ’ έναν αλλιώτικο και πιο κομψό τρόπο.

Η τάση λοιπόν είναι τα nude ombre nails. Μπορεί να μην είναι η πιο τολμηρή ή η πιο νέα τεχνική μανικιούρ, παρ’ όλα αυτά την βλέπουμε όλο και περισσότερο στα feeds μας στο instagram, αλλά και στο TikTok.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie (@overglowedit)

Αυτή την φόρα, το ombre εφέ στα νύχια κινείται κυρίως γύρω από nude αποχρώσεις, δίνοντας έτσι ένα κομψό nail art.

Ombre σημαίνει “σκιασμένος” στα γαλλικά, έτσι λοιπόν και τα ombré νύχια συνδυάζουν δύο ή και περισσότερα χρώματα, που, ωστόσο, αναμειγνύονται άψογα μεταξύ τους, δημιουργώντας μία απαλή και βαθμιαία σκίαση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails By Feryal (@nailsbyferyal)

Η αναβίωση αυτής της τεχνικής μανικιούρ ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα ευκολοφόρετο εφέ, που ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τόνους δέρματος και σε όλα σχήματα νυχιών.

Τα ombre nails είναι διακριτικά και κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις και παρά την απλότητά τους προσθέτουν στο μανικιούρ ένα στοιχείο ενδιαφέροντος, παρεκκλίνοντας λίγο από τα κλασικά nude, milky μανικιούρ, που βλέπουμε, επίσης, όλο και περισσότερο.

Extra tip: Τα nude ombre nails είναι μία εξαιρετική ιδέα για νυφικό μανικιούρ.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ