Ντούα Λίπα: Γιατί έγινε έξαλλη με Βρετανούς υπουργούς

Τον τρόπο με τον οποίο μιλούν οι Βρετανοί υπουργοί για τους Αλβανούς μετανάστες, επέκρινε η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα, χαρακτηρίζοντας την στάση τους ως «κοντόφθαλμη και στενόμυαλη».

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, η Ντούα Λίπα σε συνέντευξή της στους “Sunday Times” είπε: «Φυσικά και πόνεσε. Όλα αυτά τα λόγια για τους μετανάστες; Πάντα ένιωθα ότι το Λονδίνο ήταν ένας συνδυασμός πολιτισμών. Είναι αναπόσπαστο μέρος της πόλης. Οπότε όταν ακούς την κυβέρνηση να μιλάει για τους Αλβανούς, για παράδειγμα, πονάς. Είναι κοντόφθαλμο και στενόμυαλο, αλλά είναι ο τρόπος που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι». Η τραγουδίστρια αναφέρεται σε δήλωση της υπουργού Εσωτερικών της Βρετανίας, Σουέλα Μπρέιβερμαν, η οποία είχε χαρακτηρίσει τους Αλβανούς «εγκληματίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Ενώ προσέθεσε πως: «Ανεξάρτητα από το πώς προσπαθούμε να αλλάξουμε τη ρητορική, θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που θα σκέφτονται, “οι μετανάστες έρχονται στη χώρα και παίρνουν τις δουλειές”. Ωστόσο, οι μετανάστες που ήρθαν εδώ κέρδισαν αυτά που έχουν, δουλεύοντας απίστευτα σκληρά. Χρειάζεται περισσότερη ενσυναίσθηση, γιατί οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν τη χώρα τους εκτός και αν πρέπει να το κάνουν από ανάγκη και φόβο για την οικογένειά τους».

Η Ντούα Λίπα είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια γεννημένη στο Λονδίνο το 1995, από μετανάστες γονείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ