Στιγμές πανικού και τρόμου σε πτήση – Ο «βίαιος» επιβάτης και η αναγκαστική προσγείωση

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες και το πλήρωμα μιας πτήσης της “Delta Airlines”, καθώς παρεκτράπηκε ένας επιβάτης του αεροπλάνου, που περιγράφεται ως «βίαιος».

Σύμφωνα με την “New York Post” η διεθνής πτήση με τους 261 επιβάτες που αναχώρησε από το Παρίσι με προορισμό το Ντιτρόιτ, προσγειώθηκε σε καναδικό αεροδρόμιο, ενώ ήταν έξι ώρες στον αέρα, αφού ένας 34χρονος επιβάτης άρχισε να προκαλεί φόβο στους συνταξιδιώτες του και στο πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με έκθεση.

«Υπήρχε κάποιος που ήταν βίαιος και δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν. Θέλαμε να φτάσουμε εδώ το συντομότερο δυνατό. Ήταν τρομακτικό για λίγο» είπε επιβάτιδα σε τηλεοπτικό μέσο. Άλλος επιβάτης είπε πως η κοπέλα που καθόταν δίπλα του είχε δει τον ταραχοποιό να διαπληκτίζεται με άλλον επιβάτη πριν τον περιορίσει το πλήρωμα.

Ο ύποπτος κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τους αρχικούς περιορισμούς, στους οποίους τον είχε θέσει το πλήρωμα, προτού το αεροσκάφος αγγίξει το έδαφος, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν πέντε έως έξι επιβάτες μέχρι να κάνουν την αναγκαστική προσγείωση. Η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία και το Τελωνείο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Ο ίδιος, σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, φαίνεται να ρωτά τους αξιωματικούς που τον οδηγούν έξω από το αεροπλάνο γιατί είναι υπό κράτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ