Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγκυος η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά», Ντάνη Γιαννακοπούλου η οποία σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της, την έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα η Ντάνη Γιαννακοπούλου έκανε ένα post, στον λογαριασμό που έχει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιώντας μία σειρά από φωτογραφίες της στις οποίες απεικονίζεται το ταξίδι της στην μητρότητα.

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε να ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ η ευτυχία που νιώθει φαίνεται στο πρόσωπό της. Στη λεζάντα της ανάρτησης η γνωστή ηθοποιός έχει γράψει: «Δυο ψυχές, ένα σώμα! Τόσο τόσο χαρούμενη!».

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας για την προσωπική της ζωή είχε πει για τον σύζυγό της: «Είμαστε έναν χρόνο παντρεμένοι, είμαστε μαζί δέκα. Με το που τον είδα ήξερα ότι κάτι συμβαίνει εδώ. Άκουγε, με κοίταγε στα μάτια και με ρωτούσε. Επικοινωνούμε, είναι παρών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ