Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η Δημοσιογραφία, ο «Έρωτας Φυγάς» και ο γάμος – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», μίλησε για όλους και για όλα σε μία απολαυστική συνέντευξη.

  • Αρχικά, εξήγησε πως από τις σπουδές στην Δημοσιογραφία, πέρασε στην υποκριτική.

«Μπήκα στα ΜΜΕ αλλά ήθελα να μπω σε δραματική σχολή. Οι γονείς μου δεν χάρηκαν, όταν τους είπα για θεατρικές σπουδές, ήθελαν να περάσω στο πανεπιστήμιο. Εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός, αυτό ήθελα να κάνω από πιτσιρίκι, το κατάφερα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά».

«Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο “εγώ” που μας κατατρώει»

  • Μιλώντας για την προσωπική της ζωή εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή τον σύντροφό της.

«Είμαστε έναν χρόνο παντρεμένοι, είμαστε μαζί δέκα. Με το που τον είδα ήξερα ότι κάτι συμβαίνει εδώ. Άκουγε, με κοίταγε στα ματία και με ρωτούσε. Επικοινωνούμε, είναι παρών».

  • Ο σύζυγός της δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να μπλέξει με άνθρωπο του χώρου για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους.

«Θα ζήλευα πάρα πολύ αν ο σύντροφός μου ήταν ηθοποιός, δεν θα άντεχα να κάνει αυτή τη δουλειά. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο “εγώ” που μας κατατρώει και εμάς και τη σχέση μας και νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που έχει άλλες προσλαμβάνουσες, εξελίσσεσαι κι εσύ».

«Στις δραματικές σκηνές ανασύρω πράγματα από τη μνήμη που δεν με πονάνε πια»

  • Για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Έρωτα φυγά» είπε:

«Οφείλουμε να νιώθουμε ένα βάρος όταν οι ηθοποιοί αναλαμβάνουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα πάει ένα ταξίδι και είχα περάσει από πολλές οντισιόν, είχα δύο προτάσεις αλλά δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Με πήραν για τον “Έρωτα φυγά” και έκανα τρεις οντισιόν. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι ένας πολύπλευρος ρόλος. Από τη μία είμαι μία ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει βιώσει βία και από την άλλη είμαι δυναμική».

  • Πώς καταφέρνει να κλαίει στα γυρίσματα;

«Στις δραματικές σκηνές ανασύρω πράγματα από τη μνήμη που δεν με πονάνε πια και μπορώ να τα αντιμετωπίσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ