Νώντας Παπαντωνίου: Το “καρφί” για την Ιωάννα Τούνη – Τι λέει για τον χωρισμό τους

Ο Νώντας Παπαντωνίου “έλυσε” τη σιωπή του και μίλησε για την Ιωάννα Τούνη, τη νέα της σχέση καθώς και για την Ασημίνα του GNTM.

“Όταν ήμουν μικρός είχα όνειρο να γίνω δικηγόρος. Στο σχολείο ήμουν πάρα πολύ καλός μαθητής, το καμάρι της οικογένειας ήμουν εγώ. Ο αδελφός μου τελικά έγινε δικηγόρος και ασκεί το επάγγελμα. Πέρασα στη Νομική αλλά δεν τελείωσα. Η οικογένεια μου έχει δικηγορικό γραφείο”, είπε ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

“Έφτασα κοντά στον γάμο. Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας, μπορώ να δώσω τη σιγουριά και ότι χρειάζεται ένα παιδί. Με την Ιωάννα ήμασταν μαζί περίπου δύο χρόνια. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ξανά μαζί. Νομίζω ότι ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του… Με την Ιωάννα νομίζω ότι ταιριάζαμε γενικά, όχι μόνο εμφανισιακά. Με την Ιωάννα έχω πάρει μάστερ σαν φωτογράφος”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο μπασκετμπολίστας.

Αναφερόμενος στον νέο σύντροφο της πρώην παίκτριας του My Style Rocks είπε: “Δεν θεωρώ κάποια πράγματα φυσιολογικά. Δεν θεωρώ φυσιολογικό να αλλάζουν τα συναισθήματα τόσο γρήγορα. Δεν θέλω να αφήσω υπονοούμενα. Ο καθένας πράττει όπως νιώθει. Αλλά εγώ σαν άνθρωπος δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Δηλαδή και εγώ ζευγάρι με την Ασημίνα να ήμασταν δεν θα μας βλέπατε ποτέ χεράκι – χεράκι. Και μαζί να ήμασταν δεν θα βλέπατε πουθενά φωτογραφίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ