Νόνη Δούνια: Η εξομολόγηση για την επέμβαση στην καρδιά – ΦΩΤΟ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από μια δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της η Νόνη Δούνια. Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά για την επέμβαση καρδιάς που έκανε, καθώς είχε πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες που είχε βγάλει μέσα στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση, δείχνοντας τα σημάδια που της άφησε το χειρουργείο και κάνοντας έναν δημόσιο απολογισμό.

“Ευτυχώς, όπως γνωρίζετε, όλα πήγαν καλά με την επέμβασή μου, από την οποία έχει ήδη περάσει ένας χρόνος. Μπορώ να πω ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή μου έπειτα από αυτήν και να ενθαρρύνω όλους, όσοι έχουν κάποιο ανάλογο, χρόνιο θέμα υγείας, να τολμήσουν να το αντιμετωπίσουν. Ασφαλώς, τις πρώτες ημέρες μετά το χειρουργείο έπρεπε να προσέχω, όπως, άλλωστε, κάνουμε όλοι μας έπειτα από κάθε επέμβαση. Πέρα από αυτό, όμως, είχα μια πάρα πολύ καλή ανάρρωση. Επέστρεψα άμεσα στην καθημερινότητα και τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και επανήλθα δριμύτερη στο απαιτητικό πρόγραμμά μου, στην άθλησή μου και, γενικά, σε όλες μου τις δραστηριότητες” ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Σε ερώτηση για το πόσο έχει αλλάξει η βιοθεωρία της έπειτα από αυτήν την περιπέτεια απαντά: “Ούσα ένας φύσει θετικός άνθρωπος, έβλεπα πάντα τη ζωή με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Ωστόσο, μετά την επέμβαση αυτή, απέκτησα μια ακόμα πιο θετική στάση ζωής και μπόρεσα να διακρίνω ευκρινέστερα ποια πράγματα έχουν πραγματική αξία και ποια όχι. Σε ποια αξίζει να δαπανά κάποιος την ενέργεια και τον χρόνο του και ποια είναι άνευ ουσίας. Επίσης, με την αφορμή αυτή, είχα την ευκαιρία να αναλογιστώ αν είμαι με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και γενικά με όλους τους ανθρώπους της ζωής μου ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι. Αν τους δίνω, δηλαδή, αυτά που θέλω να τους δώσω, αν μοιράζομαι μαζί τους όλα εκείνα που θα ήθελα να μοιραστώ. Σε αυτόν τον βαθμό και μόνο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα: στο ότι άρχισα να βλέπω τη ζωή μέσα από ένα ακόμα πιο θετικό και ουσιαστικό πρίσμα από ό,τι πριν και στο ότι αποφάσισα να ζω κάθε της στιγμή όσο πιο αληθινά και ανθρώπινα μπορώ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ