Νίκος Βουρλιώτης: Οριστικός χωρισμός για τον τραγουδιστή

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και μίλησε τόσο για την πορεία του στη μουσική όσο και για το διαχωρισμό τραπ-ραπ. Παράλληλα παραδέχτηκε τον οριστικό χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

«Σήμερα το τραπ είναι μια μετεξέλιξη της χιπ χοπ και του ραπ. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο οπτικό και λυρικό πεδίο. Εκεί το «εγώ» είναι με κεφαλαία γράμματα. Δεν μας ενδιαφέρει η διαδρομή αλλά πού θα φτάσουμε. Δεν μου είναι εύκολο να ταυτιστώ με ένα λυρικό περιεχόμενο που δεν με αφορά. Αυτή είναι η κοινωνία σήμερα. Δεν είναι ένοχη η τραπ αλλά η κοινωνία. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας που ζούσαμε», απάντησε όσον αφορά τον διαχωρισμό των τραπ-ραπ.

Για το αν την… ψώνισε, είπε: «Δεν ψωνίζεσαι μόνος σου. Ψωνίζεσαι από τους γύρω. Πόσο τεράστιος είσαι, πόσο φοβερός», απάντησε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα μ’ αρέσει αυτό το πράγμα που είμαι. Αυτό είναι και μια κουβέντα που κάναμε κάποια στιγμή με τον Μιχάλη (σ.σ: Παπαθανασίου) για το αν θέλουν να ακολουθήσουμε τα trends της εποχής. Γιατί κάθε φορά που άλλαζε ο ήχος προσαρμόζαμε κι εμείς τον ήχο μας στα δεδομένα εκείνης της εποχής. Αποφασίσαμε λοιπόν πως δεν θέλουμε να προσαρμόσουμε τους Goin’ Through στα νέα δεδομένα. Γιατί δεν μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε και ηλικιακά, αλλά και ιδεολογικά», είπε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ο Νίκος Βουρλιώτης στη συνέχεια αποκάλυψε πως είχε πρόταση από γνωστό καλλιτέχνη της Αμερικής, ωστόσο την απέρριψε για οικονομικούς λόγους.

«Το κυνήγησα να βρεθώ στο εξωτερικό. Έχουμε κάνει κιόλας τραγούδι με τον Γκούρου και τους Γκάνγκσταρ και φλέρταρα μέσω μιας γνωριμίας εκεί, να κάνω ένα άλμπουμ με τον Τίμπαλαντ και μια πρόταση να συμμετέχω στην εταιρία του Κάνιε Γουέστ, ωστόσο η προσφορά που μου έκαναν ήταν οικονομικά ασύμφορη».

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει οριστικά και δήλωσε: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ