Σμαράγδα Καρύδη: Πάντα με ενδιέφερε η εικόνα μου – Τι απάντησε για τις πλαστικές

Τη Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Απαντώντας στην ερώτηση αν την ενδιαφέρει περισσότερο τώρα η εικόνα της, η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε πως «η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα. Τόσο όσο όμως, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να είμαι άλλη».

Και συνέχισε: «Κάνω μια δουλειά, που έχει σχέση με την εικόνα. Φωτογραφίζομαι, θέλω να με βάψουν καλά, να με χτενίσουν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω πάει ποτέ σε ένα περιοδικό, μετά από μία φωτογράφιση για να δω ποια φωτογραφία θα μπει. Το έχω αφήσει στην τύχη. Γιατί λέω μετά από τόσα χρόνια, λίγο ως πολύ ξέρουν πως είμαι. Δηλαδή θα βγω και χειρότερη σε μια φωτογραφία και με πρησμένα μάτια. Ο χρόνος που μου τρώει η φωτογράφιση είναι αρκετός. Δεν μπορώ να φάω άλλο χρόνο για να το ψάξω. Δεν το ψάχνω ποτέ μου».

Σμαράγδα Καρύδη: Τι απάντησε για τις πλαστικές

Στη συνέχεια η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο. «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον χρόνο. Πάω μαζί του χωρίς να μου αρέσει. Το πρόβλημα με τον χρόνο είναι ότι δεν έχει ένα τέλος. Δηλαδή όλο λες καλά είναι μέχρι εδώ παρακάτω να μην φτάσει, αλλά επειδή υπάρχει και το παρακάτω δεν μου αρέσει η φθορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Σμαράγδα Καρύδη τόνισε: «Δεν έχω κάποιο θέμα. Δεν έχω ιδεολογικές εμπλοκές απέναντί τους. Το μόνο που με φοβίζει να γίνει κάποιο λάθος και παραμορφωθείς. Από την άλλη δεν θέλω να πάθω και καμιά μανία και να είμαι 80 χρονών και να προσπαθώ να μοιάζω με 30 γιατί είναι κάτι που δεν γίνεται. Μου αρέσει να είμαι γερή να είμαι υγιής, γιατί κυρίως τα νιάτα δεν είναι στο πόσο ρυτίδες έχεις, αλλά στο πόσο γρήγορα θα σηκώνεσαι από την καρέκλα. Η ενέργεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ