Νίκος Βέρτης: Σάλος με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού – Η καταγγελία του τραγουδιστή

Σε καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του σχετικά με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού εν μέσω πανδημίας.

Τον Απρίλιο του 2021, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία όμως η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει, όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με μεβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ALPHA, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η ομάδα του αναφέρουν στην καταγγελία ότι η διοργανώτρια εταιρεία φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών. Αίτημα που όμως, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.

«Έχω ήδη ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα θύματα αυτής της υπόθεσης τη νομική οδό. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και κάνω υπομονή μέχρι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Βέρτης στην καταγγελία του.

Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του έλαβαν χειρόγραφα πιστοποιητικά, στα οποία, όπως καταγγέλλουν, υπήρχαν ψεύτικες ημερομηνίες και είχαν υπογραφή ενός άγνωστου σε εκείνους γιατρού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ