Νίκος Βερλέκης: Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερες οι απολαβές, τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Νίκος Βερλέκης. Ο γνωστός ηθοποιός στην διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην διάφορά που υπάρχει στις οικονομικές απολαβές του σήμερα, σε σύγκριση με τα παλαιότερα χρόνια.

«Δεν είμαι αυστηρός με τη νέα γένια. Οι νέοι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ κάλοι, διαβάζουν. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, γιατί αγαπούσα πάντα την δουλειά μου από την αρχή. Στάθηκα τυχερός και δεν είχα πολλές οικονομικές δυσκολίες.

Τα πήγα πολύ καλά και έζησα από αυτή την δουλειά, αγόρασα σπίτι απ’ αυτή την δουλειά, μεγάλωσα την οικογένειά μου απ’ αυτή την δουλειά. Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερες οι απολαβές, τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα. Ειδικά για τους νέους που ξεκινάνε τώρα, είναι πολύ δύσκολο να κάνουν οικογένεια, να αγοράσουν σπίτι» ανέφερε στην αρχή ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για την σχέση με την γυναίκα του και τα παιδιά του είπε: «Δεν υπάρχει μυστικό σε μία σχέση, πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς με τον άνθρωπό σου, να μπορείς να μαλώνεις και να τα ξαναβρίσκεις. Όλα τα ζευγάρια έχουν καυγάδες, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ στα άκρα.

Πολλές φορές σε έναν τσακωμό υποχωρώ εγώ και όχι η σύζυγος. Και στα παιδιά μου πολλές φορές υποχωρώ εγώ. Πιστεύω είμαι κάλος πατέρας, ήμουν πάντα πολύ κοντά στην οικογένεια. Δεν έχω λείψει ποτέ για πολύ μεγάλο διάστημα από το σπίτι μου. Έχω καλή σχέση με τον χρόνο. Μόνο ο θάνατος με φοβίζει, τίποτα άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ