Νίκος Ρόκκος: Η συγκινητική φωτογραφία με την οποία τον αποχαιρετά η κόρη του

Η κόρη του Νίκου Ρόκκου, Φιφή, τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, είχε τρία παιδιά που λάτρευε όσο κανέναν άλλον.

Στέλιος Ρόκκος: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του αδελφού του

Η κόρη του δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ίδια σε μικρή ηλικία, μαζί με τον πατέρα της.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν από τα πλέον αγαπητά άτομα τόσο στο χωριό του, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας όπου και ζούσε, αλλά και σε ολόκληρη την Λήμνο, η οποία έχει βυθιστεί στη θλίψη, έπειτα από τον θάνατό του.

Στέλιος Ρόκκος: Το συγκινητικό βίντεο μαζί με τον αδελφό του όταν πήγαν για ψάρεμα – Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου

Ο αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, πήγε το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο. Ωστόσο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να σημάνει “συναγερμός” και να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Στέλιος Ρόκκος: Έχασε και τους δύο αδελφούς του μέσα σε δύο χρόνια

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντόπισαν την βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου

Ο αδελφός του τραγουδιστή, φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα και στο ψάρεμα. Ήταν 18 Δεκεμβρίου, όταν ο Νίκος Ρόκκος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες που έδειχνε το καΐκι του, γράφοντας «έτοιμος» στην λεζάντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ