Νίκος Πολυδερόπουλος: Επισκέφθηκε το Άγιο Όρος μετά τον θάνατο του αδελφού του

Τραγικές στιγμές βιώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένειά του, οι οποίοι πενθούν τον θάνατο του μικρού αδελφού του ηθοποιού, Παντελή. Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Πολυδερόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 28 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πριν από λίγες ώρες ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στα social media, μετά τον θάνατο του αδελφού του. Συγκεκριμένα ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανήρτησε μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, με την μορφή του story, στο instagram προφίλ του.

Νίκος Πολυδερόπουλος Άγιο Όρος
Πηγή: Instagram/nikolaospolyderopoulos

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε μιλήσει για τον θάνατο του αδελφού του στην εκπομπή Τ-Live. Τότε, ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του».

«Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει «καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;». Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι», είχε τονίσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ