Νίκος Παππάς για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν μου λείπει – Όταν άνοιγε το στόμα του συνήθως έλεγε…»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Νίκος Παππάς στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προβλήθηκε σήμερα. Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο μέρος ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε αποκαλύψει ότι το πολιτικό φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε αρχικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως «τον ξέρω και όλη του την οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα, ζούσαμε στην ίδια γειτονιά και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Έχω ένα παράπονο από τον Γιάννη, θα ήθελα πολύ να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη, ούτε με τα χρήματά του, εννοώ με τη φωνή του, να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα. Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο, γιατί το brand του είναι παραπάνω από οτιδήποτε άλλο εδώ στην Ελλάδα, ακόμα κι από τον πρωθυπουργό».

Στη συνέχεια ο γνωστός μπασκετμπολίστας, μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη. «Ο Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων και τοποθετήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε τα τραγούδια του, συμφωνούν με αυτά που έχει κάνει εκτός του επαγγέλματός του. Ίδια περίπτωση είναι και ο Φιλιππίδης. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μου λείπει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Του άρεσε να μιλάει πολύ και συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μ@@@ς. Υπάρχουν τα cd, οι δίσκοι και το youtube για όποιον θέλει να ακούσει τα τραγούδια του» ανέφερε ο Νίκος Παππάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ