Νίκος Οικονομόπουλος: Η αφιέρωση στην πίστα για τον Βασίλη Καρρά – «Καλησπέρα και καλή βραδιά, έτσι θα ξεκινήσουμε απόψε»

«Θα αφιερώσουμε αυτή τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά» είπε από την πίστα ο Νίκος Οικονομόπουλος, αποχαιρετώντας τον σπουδαίο τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από την ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διέκοψε το πρόγραμμα και τραγούδησε το «Νύχτα ξελογιάστρα» – Το «αντίο» στον Βασίλη Καρρά από την πίστα

«Ήταν ένας σπουδαίος τραγουδιστής, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική  μουσική. Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Με την ανθρώπινη πλευρά του, που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει δυστυχώς. Θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου με έναν διαφορετικό τρόπο, απόψε η βραδιά ξεκινάει ως εξής: Καλησπέρα και καλή βραδιά» είπε στην έναρξή του ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια ερμήνευσε τα τραγούδια “Νύχτα ξελογιάστρα” και “Περιττό να σου πω”.

«Ο αποχαιρετισμός του Νίκου Οικονομόπουλου από το stage του Fantasia & τα πολύ όμορφα λόγια για τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά! Καλό Ταξίδι Βασίλη» γράφει η λεζάντα του βίντεο που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Fantasia Live.

Δείτε το βίντεο με την αφιέρωση του Νίκου Οικονομόπουλου στον Βασίλη Καρρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ