Νίκος Οικονομόπουλος: Εκνευρίστηκε με θαυμαστή του – «Μην το κάνεις αυτό, γιατί με νευριάζεις»

Τον εκνευρισμό του δεν μπόρεσε να κρύψει ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε πρόσφατη συναυλία που είχε, με θαυμαστή του, ο οποίος του πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από την στιγμή, την ώρα που ο τραγουδιστής ερμηνεύει την επιτυχία του “Μελαγχολία μου”, πανέρια με λουλούδια πέφτουν πάνω του με μερικά από αυτά να ρίχνονται και προς το πρόσωπό του.

Τότε ο Νίκος Οικονομόπουλος σταματά να τραγουδά και απευθυνόμενος στον θαμώνα που τα πέταξε, λέει: «Μην το κάνεις αυτό, γιατί με νευριάζεις».

@vaggelis_iosifidis Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Βαγγελης Ιωσηφιδης

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής κάνει παρατήρηση σε θαυμαστή για αντίστοιχη κίνηση. Αρχές του 2023 είχε κυκλοφορήσει και πάλι στο TikTok βίντεο, που δείχνει ένα πανέρι με λουλούδια να πετυχαίνει τον τραγουδιστή στο ευαίσθητο σημείο του, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούσε να αποφύγει άλλα πανέρια. Ο τραγουδιστής τότε είχε πει στον θαυμαστή του χαριτολογώντας πως: «Θα μου κάνεις ζημιά…».

@metaksia Καλα πηγε αυτο🥲#fy #nikosoikonomopoulos🎤🎙️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Metaksia

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ