Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τη Μαρία Ηλιάκη – “Θα έχανε δύο αστέρια η σόουμπιζ”

Μια άγνωστη ιστορία με την Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη (24/05).

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε ένα περιστατικό με την Μαρία Ηλιάκη, το οποίο είχε συμβεί, όταν είχαν πάει μαζί καλοκαιρινές διακοπές, και θέλησε να το μοιραστεί. Οι δυό τους δοκίμασαν να κάνουν ένα watersport και παραλίγο να πνιγούν.

Ακολουθεί η ιστορία που εξομολογήθηκε on air ο Νίκος Μουτσινάς:

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η σόουμπιζ. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω. Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ