Νίκος Μουρατίδης για Χριστίνα Λαμπίρη: Μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το «πέταξε» στην γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό

Επίθεση κατά της Χριστίνας Λαμπίρη εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το blog του. Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιάζοντας μόνο ένα κομμάτι από την δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς και την τεκνοθεσία, έκανε ένα άνευ προηγουμένου σχόλιο για την ίδια, την κόρη της και τον τρόπο που την μεγάλωσε.

Το θέμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου σήμερα (10/1) και όπως φαίνεται ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε: «Χριστίνα Λαμπίρη: «Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία». Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Υπενθυμίζεται ότι όλη η δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη, ήταν η εξής: «Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα-άνθρωπος, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους/δύο κολλητές φίλες που να μοιράζονται την ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, που να έκαναν την οικογένειά τους, που να έκαναν τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για εμένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Είπε αυτό το πράγμα που διαβάζω; Παιδιά γιατί το είπε αυτό; Έχω πάθει σοκ, είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό! Δεν ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ο άλλος το παιδί του. Δεν πάμε να πούμε εάν είναι καλή ή κακή μάνα η Χριστίνα Λαμπίρη, η καλύτερη μπορεί να είναι. Απαράδεκτο σχόλιο!».

Ενώ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς εκνευρισμένος είπε: «Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος απόλυτα το Νίκο Μουρατίδη. Ναι έχει καυστικό σχόλιο, όταν όμως το σχόλιό σου αφορά σε παιδιά, που εσύ δεν ξέρεις πώς ο καθένας έχει πονέσει, έχει δυσκολευτεί για να τα μεγαλώσει, δεν πρέπει να γράφεις το παραμικρό. Γράψε οτιδήποτε άλλο θέλεις για τον άνθρωπο που μπορεί να έχεις και μία κόντρα και δεν με νοιάζει. Στο κομμάτι των παιδιών ρε φίλε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ