Νίκος Καρβέλας: «Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο» – Τι είπε για την Εκκλησία

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν σήμερα (13/4) καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ο συνθέτης και συγγραφέας αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, την Εκκλησία και στην ατάκα “βόθρος” που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Νίκος Καρβέλας: Κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω με μεροκάματο 1 ευρώ

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους είπε: «Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στην γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και την Δημοκρατία κατάφορα… Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν».

«Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό. Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», πρόσθεσε.

Ακόμα, μιλώντας για την Εκκλησία ανέφερε: «Μας είπαν για κάποιο Χριστό ο οποίος ήρθε και είπε “Αγαπάτε αλλήλους” και σκέφτομαι, η Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού; Δεν είπε ποτέ “σκότωνε”, “θυσιάσου”, “ξανασκότωνε”… Ποτέ δεν το είπε αυτό. Ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός “ναι να πολεμάτε”, “να σκοτώνετε τους αλλόπιστους”. Αυτά δεν τα είπε ποτέ αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήτανε, λένε ότι υπήρξε».

Επίσης, ο Νίκος Καρβέλας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην ατάκα “βόθρος” που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Συγκεκριμένα ο συνθέτης δήλωσε ότι: «Η δικαιοσύνη είναι ένα κατάπτυστο πράγμα. Σου λέει ότι αυτό ισχύει. Είναι μια εξουσία. Εξουσία τι σημαίνει; Κράτος, δύναμη. Μέχρι το 1952 η εξουσία ήταν μόνο άνδρες. Οι άνδρες νομοθετούσαν και οι γυναίκες έτρωγαν σφαλιάρες και ήταν σπίτι τους».

«Ποιοι; Τα 300 ανθρωπάρια – με τις εξαιρέσεις τους βέβαια – τα οποία βρίσκονται στα έδρανα της βουλής, την οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλεσα “βόθρο”. Διορθώνω, γιατί δεν είχα χρόνο να εκφραστώ, γιατί με διέκοπταν συνέχεια. Δεν είναι βόθρος, είναι το WC, ένα απαστράπτον WC, μια τουαλέτα, που οι 300 αποπατίζουν», συνέχισε.

«Ο βόθρος είναι αυτός που δέχεται τα λύματα και είναι ο ελληνικός λαός. Ο βόθρος είμαστε εμείς και αυτοί είναι η τουαλέτα από πάνω και πέφτουν στο κεφάλι μας. Και δεν κάνει κανείς τίποτα για να το αλλάξει. Γιατί; Γιατί το Σύνταγμα το απαγορεύει και θέλει αναθεώρηση», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ