Νίκος Καρβέλας: Κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω με μεροκάματο 1 ευρώ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (13/4) ο Νίκος Καρβέλας. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός συνθέτης και συγγραφέας αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να πληρωθεί με μεροκάματο 1 ευρώ.

«Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Όλοι και οι αντισυστημικοί, ζουν εντός του συστήματος, άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης, ζει σε βουνά, σε όροι… Όχι στο Άγιον Όρος, εκεί είσαι υπερσυστημικός. Άρα κι εγώ συστημικός είμαι, αφού ζω σε ένα σύστημα. Προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός, κάνοντας πράγματα τα οποία βγαίνουν αυθόρμητα. Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι βάση της ιδέας της δικαιοσύνης που έχω», εξήγησε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια είπε: «Πολλές φορές θυμάμαι όταν έκανα τον τραγουδιστή κι έπαιρνα πολλά λεφτά αισθανόμουν πολύ άσχημα. Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που έμπαιναν μέσα και αφήνανε λεφτά κι εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά. Έλεγα ότι αυτό είναι λάθος. Κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω με μεροκάματο 1 ευρώ. Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά κι εγώ έκανα το ίδιο. Ποτέ δεν είχα λεφτά και ποτέ δεν με ενδιέφεραν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ