Νίκος Φλωρινιώτης: Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας – «Δεν θα έπρεπε να πεθάνει, το παιδί πήγε άδικα»

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, έχει συγκλονίσει τον χώρο της showbiz και όχι μόνο. Ο τραγουδιστής πάλεψε με τον καρκίνο και δυστυχώς έχασε την μάχη σε ηλικία 39 ετών και ενώ λίγους μήνες πριν είχε φύγει από την ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης.

Σήμερα (20/12) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η Αννούλα Φλωρινιώτη. Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη συγκλόνισε με τα όσα είπε. Συγκεκριμένα η Αννούλα Φλωρινιώτη περιέγραψε όλη την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο αδελφός της. Ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας τα όσα ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, δεν άντεξε και λύγισε.

«Εδώ τώρα ξέρετε γιατί σκας; Γιατί γαμ… δεν θα έπρεπε να πεθάνει! Είναι κάποιες περιπτώσεις μιας και μιλάμε για τον καρκίνο… Εμένα είχε ο πατέρας μου, το πολεμήσαμε 12-13 χρόνια, πέθανε από άλλο πράγμα.

Όταν το πιάνεις και το πολεμάς, αν δεν το νικήσεις, τουλάχιστον το πολεμάς για χρόνια. Είναι μια αρρώστια που την λέγαμε παλιά καταραμένη αρρώστια, επάρατη, ντρεπόμασταν και να την πούμε. Τώρα την λέμε γιατί την αντιμετωπίζουμε.

Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που είναι μια ελιά. Αν από την αρχή αυτήν την κ…ελιά την είχε βγάλει και είχε κάνει βιοψία, θα είχε τελειώσει η ιστορία», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι: «Δεύτερο καμπανάκι. Η ελιά γίνεται λίπωμα. Πάει το αφαίρει, πάλι ήταν σε πρώιμο στάδιο. Σε 15 ημέρες δεν πάει να πάρει τα αποτελέσματα, χάνονται και μετά καθησυχάζεται και λέει “εντάξει, αν ήταν καρκίνος θα με είχαν φωνάξει”.

Περνάνε 2 χρόνια. Σε 2 χρόνια αυτό είχε δουλέψει. Πάλι καλά που στα 2 χρόνια δεν του είχε δώσει και δείγματα και αυτό δούλευε μέσα. Είναι και ιατρική παράλειψη είναι και προσωπική αμέλεια. Το παιδί αυτό πήγε άδικα! Την δεύτερη φορά γιατί δεν πήγε να το πάρει νωρίς; Ή όταν του είπαν χάθηκε».

«Πας και το ξανασκάβεις πάλι. Κάτι κάνεις. Είναι και ένα 5-10% καρκίνων που λες 6 μήνες και τέλος, αλλά εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση. Αυτό είναι το γαμ…!», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ