Νίκος Μπάρτζης: “Καρφιά” για τον “φίλο” του Τζέιμς Καφετζή – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήταν το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή δεν είναι καλές, καθώς τον ενόχλησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για την εξομολόγηση της Άννας Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

“Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το ποστ της Άννας-Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω”.

Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της… Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα – Μαρία είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί.

Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα – Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους” ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

Και συνέχισε: “Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας-Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε – για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε – δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει».

Νίκος Μπάρτζης: Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα

«Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα-Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα – Μαρία» ανέφερε ακόμη ο Νίκος Μπάρτζης.

 

“Με την Άννα Μαρία μιλάω καθημερινά. Με τον Τζέιμς δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε. Δεν είναι της παρούσης αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. Ο Τζέιμς είχε μιλήσει για κάτι τηλεοπτικό να κάνουμε μαζί. Δεν ξέρω που κόλλησε, δεν με ενδιαφέρει κιόλας πολύ . Εγώ δεν το ψάχνω. Και εγώ μπορεί να νόμιζα ότι η φιλία μας είναι αληθινή. Πρώτα είναι η οικογένεια και μετά οι φίλοι που τους επιλέγεις εσύ. Δεν κοιτάς ούτε να τους πληγώσεις, ούτε τίποτα” κατέληξε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ